joi, 21 mai 2015

consultatii alergologie la domiciliu

ce poate fi mai nasol decat sa ai parte de un batran pe care sa fie nevoie sa il ingrijesti, atranulsa fie nedeplasabil  iar taota porcaria asta sa se resfranga asupra vietii tale zi de zi, luna dupa luna. acesta este pretul mostenirii pe care urmeaza sa o primesc de la unchiul meu, un pret despre care ma gandesc deseori ca este mult pre amare pentru toti nervii, toate problemele, stresul si porcariile de care trebuie sa ma lovesc in fiecare zi.

dupa mari cautari am reusit sa gasesc o companie care se ocupa cu prestarea de servicii medicale la domiciliul clientilor pentur o suma cat de cat ok (si va rog sa ma credeti ca am cautat o gramada pana sa gasesc) - este vorba de cei ce se ocupa de clinica doctoracasa (clinica mobila) - deci ofera consultatii alergologice la domiciliu.

nu imi vine sa cred ca se pot face consultatii de alergologie la domiciliu, dar iata ca totusi s-a civilizat si tara noastra intrun sfarsit, ca prea era de tot cu mentalitatea asta din anii 1800, in care pentru cea mai mica problema trebuia sa trimiti pacientul la doctor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu