miercuri, 10 iunie 2015

Cele mai bune proiectoare cu LEDDintre toate tipurile de becuri le care le-am incercat, cele LED s-au dovedit a fi cele mai bune. Sa va enumar cateva din experientele mele impreuna cu un alt prieten de-al meu.
            Primele pe care le-am incercat au fost cele cu incandescenta, consumul fiind, in comparatie cu cel al becurilor LED, de 10 sau chiar 15 ori mai mare! Cat despre durata de viata, aceasta era mult, mult mai mica decat a oricarui alt tip de bec. Al doilea tip a fost becul fluorescent, dezavantajele fiind lumina care nu parea deloc naturala si aprinderea, care este destul de lenta. Toate acestea m-au facut sa trec repede la becurile cu LED. Acest prieten mi-a sugerat sa imi cumpar si eu cateva, prezentandu-mi numeroasele avantaje si site-ul goldenled.ro, de pe care a comandat si el becurile sale LED dar si cele mai bune proiectoare LED.
            Principalele avantaje ale becului LED sunt si cele care mi le-a prezentat prietenul meu. Nu numai costul redus cu pana la 85% si durata de viata indelungata sunt de observat ci si: atingerea nivelul de luminozitate maxima instantaneu, faptul ca pot fi utilizate pentru incaperi refrigerate, congelatoare sau camere reci datorita faptului ca rezista temperaturilor scazute, mai pot fi intrebuintate in camerele de joaca ale copiilor sau zone unde se practica sport, fiind rezistente si spargerilor sau factorilor externi de aceasta natura. Pot fi foarte compacte, permitand astfel sa fie folosite cu succesc pentru garaje sau parcari. Conserva energia si nu sunt daunatoare mediului inconjurator ca alte surse de iluminat cu descarcare in gaze ce contin mercur, nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolet. Se comporta excelent ciclului de stingere-aprindere, durata de viata fiind de peste 50000 de ore.
            Becurile LED au reprezentat cea mai buna alegere ce am facut-o, meritand toti banii. Am reusit astfel sa am parte de lumina pe care o voiam si cu care ma simt cel ma comod.
            Asadar, recomand cu cea mai mare placere becurile LED, asigurandu-va ca veti avea parte de cea mai buna calitate. Personal, am preferat sa le comand online, mai multe deodata, site-ul de pe care le-am achizitionat fiind unul foarte fiabil si variat in acest domeniu. In continuare va doresc sa le intrebuintati cu placere si o zi cat mai frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu