sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Solutii de marketing online

De-a lungul timpului am incercat fel de fel de solutii de marketing online, incepand cu campanii de seo, reclama platita in sistemul google adwords, reclama platita in sistem mai putin cunoscute, ca adbrite sau chiar si sisteme de tip banner exchange.

Cu siguranta cea mai eficineta metoda de a ma promova online a fost search engine optimization, apoi foarte importnte au fost si campaniile google adwords (unde din pacate costurile crescute si prezenta comapaniilor care parca isi doreau sa piarda bani m-au facut sa micsorez bugetul).

Totusi... o alt metoda foarte eficienta de promovare in mediul online este reprezentata de email marketing, care in majoritatea situatiilor are un cost foarte scazut, insa este necesara foarte multa rabdare in vederea adunarii de abonati (care pot veni prin intermediu unui formular din website sua prin mailuri adunate in cardul anumitor evenimente) - cert este ca aceste adrese de e-mail nu vin buluc (cate10.000 o data) si de multe ori calitatea acestora primeaza in fata cantitaatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu