miercuri, 27 iulie 2016

Cele mai bune camere spion din Romania

Daca inainte vedeam anumite gadgeturi doar in filmele cu spioni, astazi, toata aceasta tehnologie este disponibila tuturor cu preturi accesibile. Una dintre cea mai cautata inventie este camera spion, ce poate inregistra, stoca si chiar trimite in timp real imaginile catre proprietar. Tehnologia a avansat, iar aceste camere se regasesc pe piata sub diverse forme, de la cele clasice, pana la cele minuscule, ascunse in chei de masina, pixuri, ochelari, stick-uri sau ornamente pentru camera. Din fericire, pentru doritori, toate aceste produse se gasesc la preturi pentru buzunarul fiecaruia si pot fi comandate de pe internet, fiind foarte usor de utilizat.
Camera pix
Cea mai interesanta si cautata camera de spionat este cea ascunsa intr-un pix fiind extrem de mica, astfel insesizabila pentru cei din jur. In functie de pret, aceste obiecte pot indeplini mai multe functii,video simple sau audio si video. De cele mai multe ori, rezolutia camerei este de 8 MP, iar cardul montat sub camera foto poate fi de pana la 64 de GB. In Romania, aceste pixuri cu camere spion se pot gasi atat in magazine de specialitate, cat si pe internet. Pentru un astfel de produs pretul nu este mare si incepe de la circa 100 de lei.
Camera tip ceas desteptator
Daca va doriti camere spion ascunse intr-un obiect din casa, ceasul desteptator este o alegere perfecta. Deoarece spatiul este mai mare fata de cel in cazul pixului, camera este mult mai performanta, fiind posibila filmarea si inregistrarea noaptea sau pe lumina slaba. In plus, spre deosebire de camera pix, nu exista posibilitatea ca filmarea sa nu fie clara din cauza miscarii. Pe langa aceste lucruri, un alt avantaj este acela ca acumulatorii pot fi incarcati la priza si astfel de evita descarcarea. Majoritatea ceasurilor desteptatoare de acest tip vin echipate si cu un ecran unde se pot vizualiza inregistrarile.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu