joi, 25 august 2016

Fotograf de nunta in Bucuresti

Chiar daca ai o rochie, costum, flori, tort si trupa, lipseste singurul lucru care va ramane o amintire vesnica a nuntii tale. Fotografiile trebuie sa fie mai mult decat simple imagini, iar astfel, cand le priviti sa retraiti mereu si mereu amintirea unei zile speciale
Alegerea unui fotograf de nunta in Bucuresti poate fi un proces descurajator, mai ales pentru faptul ca exista atat de multi fotografi pe piata. Desigur, alegerea poate fi mai usoara daca tii cont de cateva criterii precum experienta, calitatea imaginii, stilul, personalitatea artistului, studiile acestuia etc.
Calitatea imaginii
Calitatea portofoliului unui fotograf ar trebui sa fie primul lucru care iti capteaza atentia, dar daca nu ai un pic de simt artistic, esenta si creativitatea din imagini nu este intotdeauna usor de sesizat. Un fotograf bun ar trebui sa fie in masura sa ofere clientilor o varietate de stiluri, in care sa prezinte capturarea personalitatilor mirilor si modalitatile prin care o poza realizata de el poate sa simbolizeze fericirea si distracția zilei. Este important sa fii clar cu privire la ce stil iti doresti si asigura-te ca fotograful poate oferi acest lucru in portofoliul sau.
Stilul
Fiti constienti de faptul ca fotografii au diferite tehnici de editare, iar in cazul in care o imagine este puternic editata, sunt sanse acest lucru va fi o tema comuna in portofoliul lor, fiind de fapt o incercare de a acoperi imaginile de slaba calitate.
Mai presus de toate, stilul de imagini ar trebui sa spuna ceva despre povestea mirilor si sa reprezinte personalitatea lor. Fie ca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta in Bucuresti pentru fotografiile relaxate si formale, fie ca v-ati dori ca fotograful sa mearga pe un stil mai aventuros si contemporan, asigurati-va ca exista o buna comunicare intre client si cel angajat pentru un astfel de eveniment.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu