duminică, 21 august 2016

Cat ne costa revizia la centrala termica de apartament

Tot mai multi romani tind sa opteze pentru centralele termice intrucat acestea aduc numeroase avantaje si joaca un rol important pentru confortul nostru. Iernile sunt mult mai usor de suportat, intrucat temperaturile scazute nu mai reprezinta o problema, iar costurile pentru incalzire sunt mult mai reduse, facandu-se economii semnificative luna de luna.
In schimb, din pacate, multi proprietari ignora aceste dispozitive imediat dupa instalare si nu tin cont de faptul ca trebuie sa efectueze periodic revizii sau verificare, aspect intalnit si in cazul masinilor, unele fiind impuse de lege. Mai mult decat atat, putini sunt cei care se intereseaza de cost revizie centrala termica, in ciuda faptului ca sumele sunt foarte accesibile, insa difera de la o companie la alta.
Pentru cele mai bune servicii si preturi atractive, clientii din Bucuresti se pot orienta catre Pro Constructo, intrucat aici vor fi consiliati la fiecare pas si vor putea invata diferite modalitati prin care sa intretina si sa creasca durata de viata a centralei termice. In plus, cum retelele de gaz se extind chiar si catre zonele rurale, centralele termice pot fi instalate si in aceste medii, insa lipsa de cunostinte a proprietarilor injumatatesc durata de viata a aparatelor.

De cele mai multe ori costul reviziei centralei termice este de pana in 100 de lei, suma accesibila pentru oricine, iar acest proces trebuie efectuat, conform legii, la fiecare 2 ani. Dupa ce capata mai multe cunostinte in domeniu, proprietarii vor invata si cum sa faca economii mai mari pe durata iernii, iar centrala sa functioneze in conditii optime. Pentru preturi accesibile, angajati profesionisti, care respecta toate programarile si care se dedica muncii lor, oricine locuieste in Bucuresti sau in zonele limitrofe poate apela la Pro Constructo pentru ca se vor bucura de conditii foarte bune, iar centrala va functiona in mod corespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu