vineri, 13 mai 2016

Peretii cortina reprezinta structuri din sticla si aluminiu



Peretii cortina reprezinta niste structuri din sticla si aluminiu care joaca rolul de pereti exteriori pentru o cladire. Acestea sunt construite pentru a servi pentru unul sau doua etaje, insa nu este neobisnuit ca un sistem sa acopere toata suprafata unei cladiri. Insa care sunt beneficiile aduse de peretiicortina din aluminiu?
Lumina naturala pentru locuri de munca prietenoase
Lumina naturala este unul dintre cele mai mari beneficii si reprezinta unul dintre motivele pentru care anumite proprietati sunt bine clasate. Datorita faptului ca nu este vorba despre niste pereti traditionali, cei cortina permit intrarea luminii, fiind un avantaj pentru angajati, intrucat lumina este mai placuta ochilor. In plus, peretii cortina promit si vederi panoramice impresionante acolo unde este cazul.
Eficienta energetica
Datorita faptului ca blocurile de sticla se potrivesc in rama din aluminiu, sistemul asigura caldura care nu este pierduta inutil pe timpul iernii, iar aerul rece este mentinut in lunile fierbinti de vara. Optand pentru o sticla eficienta, angajatii cladirilor de birouri nu sunt afectati de radiatiile solare, astfel ca intreaga cladire nu devine un cuptor pe timpul verii. In plus, datorita eficientei energetice, costurile de intretinere sunt pastrate la minim, investitia fiind recuperata in scurt timp.
Rezistent la apa
Adezivul folosit in momentul instalarii este ca o bariera impotriva umiditatii, fapt ce presupune ca ploaia nu va aduce niciun efect negativ. Insa este important ca acest adeziv sa fie verificat periodic pentru a avea siguranta ca ramane intr-o forma buna. In plus, constructorii printeaza instructiunile de instalare, iar acestea trebuie verificate periodic si pentru a pastra garantia oferita. Peretii cortina din aluminiu reprezinta o optiune de protectie durabila care ajuta la prevenirea stricaciunilor cauzate de apa, fiind asadar rezistente si la coroziune. Datorita adezivului special ce nu presupune o intretinere speciala, costurile pe termen lung sunt destul de scazute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu