miercuri, 19 iulie 2017

Ceasurile inteligente - noutati din 2017

Un ceas inteligent poate fi util in nenumarate situatii, motiv pentru care aceste dispozitive devin din ce in ce mai utilizate. In plus, gama este foarte variata in ziua de azi, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, pentru a alege cel mai grozav smart watch, care sa indeplineasca toate functiile dorite, in primul rand, trebuie sa se stabileasca asteptarile.
Mai usor de vorbit la telefon
Aceste dispozitive se conecteaza la smartphone prin intermediul Bluetooth-ului, urmand ca mai apoi utilizatorii sa aiba acces la diferite functii, insa cea mai importanta este aceea de a prelua si initia un apel, totul fiind foarte comod si simplu. In plus, pot fi citite intr-un mod foarte discret si mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare precum Facebook, Instagram sau Twitter, iar acest aspect este ideal intr-o multime de momente.
Pentru sportivi
Un smart watch este ideal si pentru sportivi intrucat acestia au acces la o multime de functii menite sa le usureze monitorizarea activitatii, astfel ca pot fi masurate bataile inimii pe minut, se afiseza viteza de deplasare, distanta parcursa, este disponibil si cronometru, termometru, barometru si nu numai. In plus, o alta functie foarte utila este aceea de monitorizare a somnului.
Usor de folosit
Aceste gadgeturi sunt foarte usor de folosit, totul fiind efectuat prin intermediul ecranului tactil de dimensiuni modeste. Cu alte cuvinte, fiecare functie disponibila se afla la indemana utilizatorilor, iar acestia pot folosi ceasurile inteligente timp de pana la 3 sau 4 zile, in functie de capacitatea bateriei.
De unde cumpar?

La iUni este disponibila o gama foarte variata de ceasuri inteligente si alte tipuri de dispozitive similare, preturile sunt atractive, insa clientii au ocazia fie de a comanda online, fie de a testa gadgeturile in cadrul showroom-ului, pentru a fi siguri de decizia luata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu