vineri, 10 martie 2017

Primavara lui 2017 aduce modele noi de pantofi eleganti

Pentru ca am intrat intr-un nou sezon mai calduros este timpul sa renuntam la ghete si la cizme, iar in garderoba noastra sa isi faca loc o colectie noua de pantofi eleganti. Daca inca nu v-ati pregatit pentru perioada de primavara-vara, inca mai aveti timp sa va achizitionati modelele dorite, la un pret extrem de avantajos, din magazinele online.

Spre exemplu, pantofii stil oxford in culori puternice precum auriul sau argintiul au fost o lunga perioada in tendinte, iar in 2017, designerii recomanda sa ne indreptam tot spre modele asemanatoare, insa trebuie avut grija sa nu exageram cu detaliile. Totodata, garderoba oricarei femei trebuie sa includa in primul rand incaltaminte basic, ce poate fi purtata cam in orice impreujrare, iar din acest motiv, de cele mai multe ori, fiecare designer propune cate o colectie noua de pantofi eleganti care sa includa si papuci fara toc.

Pantofii clasici

Pentru ca in ultimul timp s-a putut observa ca majoritatea creatorilor de moda pun mai mult accentul pe articole vestimentare si accesorii cat mai simple, in cazul incaltamintei situatia este aceeasi, iar ultimele tendinte includ modele care insipra eleganta. Cu toate acestea, trebuie sa gasiti perechea care va place dumneavoatra, in primul rand, iar mai apoi sa tineti cont de ultimele trenduri aparute pe piata.


Modele de toc 



Orice femeie trebuie sa aiba in dulap macar cateva perechi de pantofi cu toc, iar modelul stiletto, este cel care se preteaza in orice situatie, mai ales daca este intr-o nuanta nude sau pe negru. In cazul in care sunteti adepta acestor tipuri de papuci, insa va doriti o nota de extravaganta, puteti oricand sa va uitati la modele cu un toc mai diferit si totodata, este bine de stiut ca in general culorile reprezinta un avantaj daca stiti sa le folositi, in special combinatiile de materiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu