luni, 25 aprilie 2016

Garsoniere in regim hotelier in constanta



Exista multe motive pentru care ajungem la malul marii, bineinteles ca cei mai multi vin in vacanta, insa exista si unele joburi care necesita prezenta angajatilor aici. In schimb, de fiecare data este nevoie sa ne alegem un loc de cazare, alegere care de cele  mai multe ori este influentata de pret, iar hotelurile si pensiunile practica niste tarife destul de ridicate. Astfel, suntem nevoiti sa alegem conditii inferioare pentru ca pretul sa fie mai bun.

Garsoniere in regim hotelier

Cu toate acestea, una dintre cele mai bune optiuni este inchiererea de garsoniere in regim hotelier in Constanta, fiind o alternativa ideala la cazarea clasica. Lista avantajelor este destul de bogata, incepand cu preturile mult mai mici, oferta mai buna, suprafata disponibila superioara oricarei camere de hotel, iar dotarile sunt pe masura. De asemenea, in functie de durata sederii, preturile pot fi negociate, facandu-se asadar economii semnificative. 

Conditii si dotari

Fie ca iti doresti sa te cazezi in inima orasului aproape de orice institutie importanta, fie la marginea orasului pentru evitarea aglomeratiei si zgomotului, garsonierele isi asteapta oaspetii, pregatite cu cele mai bune servicii si dotari: aer conditionat, internet wireless, televizor, iar toate acestea nu se taxeaza suplimentar ca la unele hoteluri ori pensiuni. De asemenea, bucatariile complet echipate reprezinta un mare avantaj pentru cei care nu sunt dispusi sa mearga de trei ori pe zi la restaurant, insa si pentru mamele cu copii ce trebuie sa gateasca cateva ceva la orice ora.

Economii mari

Cu alte cuvinte, te bucuri de intimitatea apartamentului tau intr-un oras strain, unde nu esti deranjat de camerista decat atunci cand soliciti tu efectuarea serviciilor de curatenie. Avantajul din punct de vedere finaciar este evident, intrucat, cu cat creste perioada de cazare, cu atat pretul scade, iar la finalul sederii economiile facute vor fi foate importante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu