joi, 25 august 2016

Fotograf de nunta in Bucuresti

Chiar daca ai o rochie, costum, flori, tort si trupa, lipseste singurul lucru care va ramane o amintire vesnica a nuntii tale. Fotografiile trebuie sa fie mai mult decat simple imagini, iar astfel, cand le priviti sa retraiti mereu si mereu amintirea unei zile speciale
Alegerea unui fotograf de nunta in Bucuresti poate fi un proces descurajator, mai ales pentru faptul ca exista atat de multi fotografi pe piata. Desigur, alegerea poate fi mai usoara daca tii cont de cateva criterii precum experienta, calitatea imaginii, stilul, personalitatea artistului, studiile acestuia etc.
Calitatea imaginii
Calitatea portofoliului unui fotograf ar trebui sa fie primul lucru care iti capteaza atentia, dar daca nu ai un pic de simt artistic, esenta si creativitatea din imagini nu este intotdeauna usor de sesizat. Un fotograf bun ar trebui sa fie in masura sa ofere clientilor o varietate de stiluri, in care sa prezinte capturarea personalitatilor mirilor si modalitatile prin care o poza realizata de el poate sa simbolizeze fericirea si distracția zilei. Este important sa fii clar cu privire la ce stil iti doresti si asigura-te ca fotograful poate oferi acest lucru in portofoliul sau.
Stilul
Fiti constienti de faptul ca fotografii au diferite tehnici de editare, iar in cazul in care o imagine este puternic editata, sunt sanse acest lucru va fi o tema comuna in portofoliul lor, fiind de fapt o incercare de a acoperi imaginile de slaba calitate.
Mai presus de toate, stilul de imagini ar trebui sa spuna ceva despre povestea mirilor si sa reprezinte personalitatea lor. Fie ca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta in Bucuresti pentru fotografiile relaxate si formale, fie ca v-ati dori ca fotograful sa mearga pe un stil mai aventuros si contemporan, asigurati-va ca exista o buna comunicare intre client si cel angajat pentru un astfel de eveniment.




duminică, 21 august 2016

Cat ne costa revizia la centrala termica de apartament

Tot mai multi romani tind sa opteze pentru centralele termice intrucat acestea aduc numeroase avantaje si joaca un rol important pentru confortul nostru. Iernile sunt mult mai usor de suportat, intrucat temperaturile scazute nu mai reprezinta o problema, iar costurile pentru incalzire sunt mult mai reduse, facandu-se economii semnificative luna de luna.
In schimb, din pacate, multi proprietari ignora aceste dispozitive imediat dupa instalare si nu tin cont de faptul ca trebuie sa efectueze periodic revizii sau verificare, aspect intalnit si in cazul masinilor, unele fiind impuse de lege. Mai mult decat atat, putini sunt cei care se intereseaza de cost revizie centrala termica, in ciuda faptului ca sumele sunt foarte accesibile, insa difera de la o companie la alta.
Pentru cele mai bune servicii si preturi atractive, clientii din Bucuresti se pot orienta catre Pro Constructo, intrucat aici vor fi consiliati la fiecare pas si vor putea invata diferite modalitati prin care sa intretina si sa creasca durata de viata a centralei termice. In plus, cum retelele de gaz se extind chiar si catre zonele rurale, centralele termice pot fi instalate si in aceste medii, insa lipsa de cunostinte a proprietarilor injumatatesc durata de viata a aparatelor.

De cele mai multe ori costul reviziei centralei termice este de pana in 100 de lei, suma accesibila pentru oricine, iar acest proces trebuie efectuat, conform legii, la fiecare 2 ani. Dupa ce capata mai multe cunostinte in domeniu, proprietarii vor invata si cum sa faca economii mai mari pe durata iernii, iar centrala sa functioneze in conditii optime. Pentru preturi accesibile, angajati profesionisti, care respecta toate programarile si care se dedica muncii lor, oricine locuieste in Bucuresti sau in zonele limitrofe poate apela la Pro Constructo pentru ca se vor bucura de conditii foarte bune, iar centrala va functiona in mod corespunzator.

duminică, 7 august 2016

Un city break de vis la Paris

Prima data cand am ajuns in Franta a fost in Nisa acum cativa ani, iar de atunci nu am mai avut ocazia de a vizita o tara straina, pana anul acesta cand am inceput sa imi fac planurile de vacanta. Imi place sa vizitez muzee si sa admir monumente, astfel ca m-am gandit ca un citybreak la Paris va fi perfect pentru mine si sotia mea. Fiind din Bucuresti am ales un zbor direct, foarte confortabil, totul a durat circa 3 ore si imediat cum am aterizat am inceput sa ne facem planul cu ce sa incepem sa vizitam.
Mi-am facut temele de acasa cu locurile pe care nu trebuie sa le ratam, insa nu mi-am facut si ordinea lor, asa ca ne-am pus pe treaba. Am vrut special un hotel bun situat aproape de restaurante si centru pentru a experimenta cu adevarat atmosfera franceza. Faceam doar cateva minute pana la Arcul de Triumf pe care l-am vizitat, insa nu ne-a dat pe spate, dar totusi vederea catre imprejurimi este incredibila. Am vrut sa ne urcam si in turnul Eiffel, insa era foarte aglomerat si nu aveam rabdare sa stam zeci de minute la coada, asa ca ne-am multumit sa il admiram din apropiere.

Am incercat mai multe localuri unde am gustat multe vinuri frantuzesti, foarte bune, insa nu am sesizat diferente mari intre cele care se gasesc si la noi. In schimb, mancarea traditionala a fost nemaipomenit de gustoasa peste tot unde am fost. Cu toate ca pe net am citit reviewuri negative la multe restaurante, este usor sa le alegi pe cele mai potrivite, iar daca dai dovada de politete, cu siguranta ca oricine este respectuos cu tine. Asadar, recomand oricui un city break la Paris, in special daca vor sa aiba ce sa viziteze, sa manance si sa admire.