sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Solutii de marketing online

De-a lungul timpului am incercat fel de fel de solutii de marketing online, incepand cu campanii de seo, reclama platita in sistemul google adwords, reclama platita in sistem mai putin cunoscute, ca adbrite sau chiar si sisteme de tip banner exchange.

Cu siguranta cea mai eficineta metoda de a ma promova online a fost search engine optimization, apoi foarte importnte au fost si campaniile google adwords (unde din pacate costurile crescute si prezenta comapaniilor care parca isi doreau sa piarda bani m-au facut sa micsorez bugetul).

Totusi... o alt metoda foarte eficienta de promovare in mediul online este reprezentata de email marketing, care in majoritatea situatiilor are un cost foarte scazut, insa este necesara foarte multa rabdare in vederea adunarii de abonati (care pot veni prin intermediu unui formular din website sua prin mailuri adunate in cardul anumitor evenimente) - cert este ca aceste adrese de e-mail nu vin buluc (cate10.000 o data) si de multe ori calitatea acestora primeaza in fata cantitaatii.

vineri, 21 noiembrie 2014

SI apoi la service GPL

Se pare ca a fost prea mult sa functioneze sistemul GPL pentru 5 ani deja - da, timp de 5 ani nu am avut niciun fel de problema cu GPL-ul de  pe masina si acum nu stiu ce dracu a avut, aveam impresia ca s-a infundat ceva, ca parca nu mai tragea masina - o fi fost un filtru, sau dracu stie.

Cert este ca am cautat un service gpl auto in Bucuresti dar nu gaseam frate nimic, adica toti vroiau s aiti monteze un kit gpl nou pe masina, dar numeni  nu ofera service? Maaaama ce m-am enervat pe pitecantropii astia cu serivce-urile lor de cartier, fara utilzaje si doar in goana dupa bani multi, asa ca m-am dus la AGR Autogas.

Pana la urma... era clar ca o sa ma coste ceva, ca nah...astia mai paltesc si taxe la stat, dar vreau sa va spun ca am fost tratat extraordinar, mi-au rezolvat oamenii masina in 20 d eminute (nu stiu ce i-au facut, desi ei au vrut sa imi explice) si m-a costat doar 70 de lei, deci sunt foarte multumit si ii recomand pe baietii astia

miercuri, 19 noiembrie 2014

Ce stickere mai sunt la moda

Nu o sa uit niciodaa stickerele pe care le vedeam in copilarie pe vechile dacii 1300, erau adevarate opere de arta in opinia mea si a celorlalti copii de la bloc, insa acum daca stau sa ma gandesc mi se par cel putin nefericite, ca sa nu mai spun ca unele erau chiar odioase.

Ei bine... daca atunci sa ai stickere auto pe asina era un lux, in zilele noastre, in era consumului fara limite si a preturilor mici se pare ca orice taranoi isi permite sa isi lipeasca me masina o porcarie abjecta, care sa te faca sa vomiti in trafic daca ai ghininul de a arunca o privire spre masina respectivului.

Ei bine... in aceasta nebunie a ofertelor de motele de stickere auto odioase ami exista totusi si cateva  site-uri ce ofera calitate, si nu am refer aici doar la calitate in ceea ce priveste materialul lipit, care sa nu se dezlipeasca dupa prima ploaie, cat ma refer la calitate din punct de vedere al designului, al mesalului din stickerul lipit pe asina - din fericire exist colantari design ;)