luni, 1 septembrie 2014

Cele mai frumoase croaziere - oferte din Romania

Da... cu siguranta info-croaziere.ro este celmai bun site din Romania destinat croazerelor - gasiti atat ofertede la MSC (aceleasi ca si in ecroaziere) dar si oferte de la alti tour operatori (precum croaziere.net).

Avantajul este cert din perspectiva agentilor - cu siguranta au agenti trainuiti corespunzator, cu experienta in tot ceea ce inseamna croaziere dar si turism, cu idei si solutii corespunzatoare. Din punct de vedere al pretului iarasi sunt foarte ok, adica sub preturile de lista  in cazul in care se face plata cu ceva timpinaintea plecarii. Deci recomand pentru croaziere si servicii conexe, desi agentia mai vinde si bilete de avion, cazare si ofera inclusiv alte servicii in afara croazierelor.


Petreceri copii in 2014 si 2015

Party, party, party...cuvantul asta imi suna in cap mie si sotiei mele de aproape 2 saptamani de zile. Ma tot gandesc cum sa organizez petrecerea de copii, intrucat mai e un pic si timpul trece foarte repede. Am primit oferte de la vreo 10 firme pana acum insa nu pot sa ma decid cu cine sa colaborez. Plus ca sunt atat de multe de facut incat nu stiu de ce sa ma apuc prima data...

Cred totusi ca este foarte complicat sa ai grija de atatia copii, sa fii atent sa nu se bata, sa nu se certe, sa nu planga si in acelasi timp sa nu deranjeze vecinii. De aceea intotdeauna cea mai buna metoda de a organiza o petrecere pentru aia mici este de a apela la o firma serioasa ce are experienta in organizarea unor astfel de evenimente (petreceri copii).

De aceea recomand Clown Party...